Inspire Studio в списание .net

2009-a започва изключително обещаващо за Inspire Studio. Работата на екипа ни не остана незабелязана и сайтът ни бе обявен за един от най-добрите реконструирани сайтове на уеб агенции в България от престижното в бранша списание .net.

Списание .net:

2008-а беше динамична година и донесе много промени в Мрежата. Не една и две уеб агенции промениха изцяло своите сайтове и подобриха не само облика, но също съдържанието и ползваемостта си.

В първия брой на 2009-а година решихме да Ви покажем няколко отлични примера за преобразяване на собствен сайт.

Всички сте чували известната поговорка, че „децата на обущаря ходят боси”, но ние вярваме, че това съвсем не е задължително. С цел да опровергаем тази поговорка, избрахме три добре познати български уеб агенции и ги помолихме сами да разкажат малко повече за промените .net: Колко време ви отне обновяването на сайта? Георги Ангелов: Създаването на новата версия на сайта отне на екипа ни период от приблизително 15 дни. .net: Кои са най-важните промени в него? Георги Ангелов: Основните промени в него са, че преминахме от изцяло флаш версия само на xhtml/css с цел по-доброто откриване на сайта от търсачките. Друга особено важна подробност според нас е възможността да се оставят мнения – както за статиите, така и за проектите, които сме реализирали. .net: Какви са предимствата на новия ви дизайн? Георги Ангелов: Изцяло сменихме дизайна на сайта в крак с новите тенденции в уебдизайна, като наблегнахме на богата визия, свежо излъчване, големи и функционални футъри. Изчистихме от сайта всякаква ненужна информация, като по този начин искаме да насочим нашите бъдещи клиенти към нещата, които наистина имат значение.* Цялата статия можете да прочетете в списание .net , брой 184 (ІІ), януари 2009

One Response to "Inspire Studio в списание .net"

  1. Jayden
    Jayden 7 years ago .Reply

    This piece was cogent, wetrtwlil-en, and pithy.

Leave a Reply