Георги
Ангелов
Професия: Уеб дизайнер Години: 32 Локация: Пловдив За контакти: angeloff[ат]idit.bg
Здравейте, аз съм Георги Ангелов, уеб дизайнер, лектор, предприемач и кулинар от Пловдив. Обичам да създавам красиви и лесни за употреба уеб сайтове, вкусни и изискани ястия, да организирам готини събития и да пия бира в #Капана. Тази страница събира следата, която съм оставил в професионален и личен план, а Вие се намирате в моя блог, който е електронният ми дневник. В него записвам всички проекти, които правя, рецепти, които готвя, както и събития, на които участвам или организирам.

образование

 • 1997-2002
  ФЕГ, “Антоан Дьо Сент Екзюпери”, Пловдив
  Средно Образование
 • 2002-2005
  ТУ София – ТК „Джон Атанасов”, Пловдив
  Бакалавър, спец. Електроника
 • 2005-2008
  ПУ „Паисий Хилендарси“, Пловдив
  спец. Компютърни технологии.

Професионален опит

 • 05.2003-12.2003
  Андреа ООД www.andrea.bg
  Младши Дизайнер, Предпечатна подготовка.
 • 12.2003-03.2004
  ДЗЗД Ексарт
  Младши Дизайнер, Предпечатна подготовка, Уеб дизайн, Мултимедийни презентации. Поддръжка.
 • 04.2004-10.2005
  Балкан Сис АД www.balkansys.com
  Младши Уеб Дизайнер. Мултимедийни Презентации.
 • 10.2005-10.2007
  Професионалист на свободна практика (Freelancer)
  уеб дизайн, предпечат, уеб анимация, кодиране
 • 11.2007 -1.2010
  Inspire Studio ООД
  уеб дизайнер, управител
 • 1.2010 – 11.2010
  Професионалист на свободна практика (Freelancer)
  уеб дизайн, предпечат, уеб анимация, кодиране
 • 12.2010- сега
  Идит Уеб ЕООД www.idit.bg
  Уеб дизайнер, управител
 • 5.2015- сега
  Гоугоу.бг ООД www.gogo.bg
  Уеб дизайнер, управител

Професионален умения

основни експертизи

Adobe PhotoShop

Adobe Illustrator

Adobe Dreamweaver

html 4/5

css

balsamiq

ux

mobile design

Допълнителни: Уеб анимация, Action Scrip, OpenSource CMS: WordPress, Pre Print, Print Design, Branding, Logo Design, WEB Development, Project Managment, Typography, Mobile Design, UI/UX

в числа


13 +

години опит

380+

уеб сайта

6

start up проекта

Лични проекти

Това са всички проекти, които съм стартирал, разработвал, продал, затрил или все още работя по тях и ги развивам.

Социална мрежа за модели и фотографи
Изработка на успешни уеб сайтове
Платформа за резервации и маркетинг на хотели
 • Impulse.bg 2007 год.
  статус: Продаден
  Impulse.bg е първият голям частен проект, който създадох, заедно с моя колега Янчо Георгиев. Проектът стартира като сайт за запознанства (сега им викат социални мрежи) и за по-малко от година и половина се превърна в най-големия проект в България. Impulse.bg e един от проектите, вдъхновили филмът Love.net.
 • Topmodel.bg 2009 год.
  Статус: Активен www.topmodel.bg
  Социална мрежа за модели, модни фотографи, модни агенции, гримьори, фризьори, целяща да улеснява и свързва всички звена в модния бизнес.
 • Тerorero.com 2010 год. Значки със собствен дизайн
  Статус: Активен www.terorero.com
  Електронен магазин, в който всеки може да си направи значка със собствен дизайн.
 • Y00.bg 2012 год.
  Социална мрежа за тийнейджъри.
 • Idit web ltd. 2013 год. Уеб дизайн и изработка на уеб сайтове.
  Статус: Активен www.idit.bg
  Името ИДИТ (IDIT) идва от абривиетурата In Design I Trust (Вярвам в дизайна), това е максима, която поддържам целият си съзнателен живот и мисля, че дължа всичко, което съм постигнал до тук на нея. ИДИТ е студио за уеб дизайн, което управлявам, под неговата шапка излизат всички уеб сайтове, които разработвам заедно с моя екип за нашите клиенти.
 • Vampo.bg 2015 год. Превърнете страницата си в уеб сайт.
  Статус: Активен www.vampo.bg
  Моята фирма е официален представител на американската компания PageVamp.Тя разработва и предлага услуга, с която да превърнете facebook страницата си в модерен и адаптивен уеб сайт. Нужно е само да копирате адреса на Facebook страницата си тук и уеб сайтът Ви се генерира автоматично. Системата има много предимства, но най-голямото е, че сайтът ви се обновява автоматично, когато качвате нова информация на страницата си.
 • gogo.bg 2015 год. Хотели, резервации и изгодни оферти.
  Статус: Активен www.gogo.bg
  Платформа за резервации и маркетинг на хотели, която позволява на всеки собственик на хотел или място за настаняване да получава нови резерваци, да пуска специални оферти, да си създаде уеб сайт в рамките на 5 мин и още много услуги от последно поколение.

извън офиса

В рамките на последните няколко години се занимавам активно с развитие на предприемаческата екосистема в Пловдив и в България, като лектор, ментор и организатор на редица събития в сферата на дизайна, предприемачеството и новите технологии.

HACKAFE

www.hackafe.org   Съосновател съм на първият хекерспейс (място на което се събират хора, които обичат новите технологии) в Пловдив Hackafe. През първите 6 месеца от създаването му управлявах секторите финанси и сектор уеб технологии, след което предадох тези длъжности на следващите членове. В Hackafe се организират редица събития в сферата на високите технологии, от курсове по дизайн и програмиране, до роботика, инжинерни курсове и предприемачески лекции.

РИСК

www.risk.ngo НПО Развитие на иновативни стартиращи компании   Основател и управител на неправителствена организация за Развитие на иновативни стартиращи компании (РИСК). РИСК е НПО, което се занимава с организиране на събития, тейнинг и работилници в сферата на дизайна, стартиращите бизнеси, предприемачество и др.

START IT SMART Plovdiv

www.startitsmart.com Start IT Smart Plovdiv   Правоприемник и управител за град Пловдив на най-голямата предприемаческа организация в България, която е фокусирана върху организацията и помощта за млади предприемачи.

Събития

Основните събития, които организирам.

STARTUP WEEKEND PLOVDIV 2013 /2015 Startup Weekend Plovdiv

Основен организатор на най-мащабното събитие за стартиращи компании.

Startup Weekend е интензивен 54-часов маратон, в който участват, хора с идеи и желание да променят света. Те има възможност в рамките на 1 уикенд да създадат прототип на идеята си ида я валидират пред останалите участници, лектори, ментори и строго жури, което определя най-добрите 3 идеи.
ANGELOFF X-MAS PARTY Годишен коледен бал с маски

Лична инициатива, целяща да комбинира приятното с полезното.

Благотворителен бал с костюми, който организирам вече 10 години подред. И въпреки, че всичко започна като обикновено забавление, 10 години по-късно е едно от най-яките партита в Пловдив по това време на годината.

Участия

Събития, на които съм лекотр или ментор.

 • Първи стъпки в бизнеса 2014 – Лектор (Маркетинг на стартиращи компании)
 • Първи стъпки в бизнеса 2015 – Лектор (Индентифициране на проблеми при стартиращи компании)
 • Startup Weekend Plovdiv 2015 – Ментор (Дизайн и UX)
 • Среща със студенти на ЕК – Пловдив – Лектор
 • Вечери за наивници 2016 – Лектор
 • Master Вечери за приятели 2016 – Готвач

хобита

КУЛИНАРИЯ Имам огромна страст към кулинарията, която с годините ме доведе до участие в най-хитовото реалити за хоби готвачи в България – Master Chef. Там успях да пренеса хобито си на едно друго ниво и в момента смея да кажа, че съм сред 16-те най-добри хоби готвачи в България за 2016 година. Обичам да готвя, така си почивам, въпреки, че след предаването вече готвенето ми е на едно друго ниво.     Това е страницата ми свързана с кулинарията
ВИДЕО ИГРИ В малкото свободно време, което имам (обикновено неделя сутрин), обичам да играя компютърни игри, като съм сериозен фен на поредицата Battlefield, StarCraft, Diablo и Assassin’s creed.
 

One Response to ""

 1. Пламен
  Пламен 2 years ago .Reply

  Здравей, активен ли е още сайтът Topmodel.bg или е оставен на самотек. Имам чувството, че не се получват съобщенията, а също така в графа ‘изпратени’ се вижда текстът на съобщенията, които изпращаме, но не се визуализира името на получателя. Реално след месец – два незнам на кого съм писал.

Leave a Reply