Първи стъпки в бизнеса 2 – Отново съм лектор!

Някак неусетно мина една година от “Първи стъпки в бизнеса” – част 1, в която направих своя дебют като панелист/лектор.  Тази година организаторите отново ме поканиха да говоря пред аудиторията за това какво е нужно, за да преследваш мечтите си. Много неща се промениха за мен през тази година и ще се радвам да ги споделя с всички участници. Затова каня всички свои приятели и познати, които искат да чуят какво е да стартираш нови начинания и да отстояваш позициите си. Лекторите тази година ще са изключително интересни:

Програма на събитието:


 

10:00 – 11:00 Откриване
11:00 – 11:45 Георги Стоев – Industry Watch
11:45 – 12:00 Кафе Пауза
12:00 – 12:45 Ваня Иванова – Vanilla Kitchen
12:45 – 13:30 Георги Гроздев – Viscomp
13:30 – 14:15 Обяд
14:15 – 15:00 Симеон Тодоров – PLOVEDIV
15:00 – 15:45 Георги Ангелов – IDIT WEB / GoGo.bg
15:45 – 16:00 Закриване

 

Ето и малко повече информация за самото събитие, директно от организаторите:

Какво е „Първи стъпки в бизнеса“?

След успешното пилотно издание през март тази година (2014), хора от практиката отново ще споделят опит със стартиращи млади предприемачи, професионалисти от различни сфери, студенти и всички, желаещи да научат за различните предизвикателства при стартирането на собствен бизнес.

Лектори ще бъдат успели в своята професионална сфера лица, които чрез практически съвети и споделен личен опит, ще вдъхнат увереност и ще предадат нови знания на всеки начинаещ предприемач. Сред тях ще са икономистът Георги Стоев (Industry Watch) и IT предприемачът Георги Гроздев (VisComp и NET365). Също така ще присъства и създателката на “Vanilla Kitchen” –Ваня Иванова, както и съоснователят на “pLOVEdiv“  Симеон Тодоров. Специално бе поканен и фаворитът от предишното издание на семинара – графичният дизайнер Георги Ангелов (Idit Web), който ще представи най-новия си проект GoGo.bg.

Кога ще се проведе събитието и кой го организира?

„Първи стъпки в бизнеса – 2“ ще се проведе на 29 ноември, от 10:00 до 16:00 часа в Аулата на Технически университет в град Пловдив. Инициатор на събитието е JCI (Международна младежка камара) Plovdiv и то се провежда с подкрепата на AIESEC Пловдив, ABLE (Асоциация на българските лидери и предприемачи), сдружение „Младежки глас“ – Пловдив, Технически университет София – филиал Пловдив  и Център по предприемачество – град Пловдив. Подробности относно програмата на семинара и лекторите ще бъдат публикувани във Фейсбук страницата на JCI Plovdiv.

Първият безплатен семинар „Първи стъпки в бизнеса“

Първият семинар от поредицата „Първи стъпки в бизнеса“ бе проведен на първи март 2014 година в ректората на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. То бе организирано посредством партньорството между младежката организация JCI Plovdiv и студентската AIESEC Пловдив. Събитието бе посетено от около 120 души, които едвам се побраха в препълнената аудитория, и повечето посетители останаха до самия му край. Сред лекторите присъстваха имена като една от звездите на първият сезон на реалити предаването „Къртицата“ по TV7 и създателката на модната марка “Megz“ – Миглена Каканашева; дългогодишният уеб дизайнер, основател на Idit Web и създател на платформи като Impulse.bg, TopModel.bg и Yoo.bg – Георги Ангелов; и изпълнителният директор в издателска къща „Летера“ – Димитър Димитров.

Ресурс: http://leadership.bg/pyrvi-stypki-v-biznesa-2/

Ето какво се случи миналата година (снимки)