МБАЛ “Света Каридад”

За МБАЛ “Света Каридад” разработих цялостна корпоративна идентификация. От изработката на лого, през цялата печатна реклама (билбордове, ракети, брошури), корпоративната идентификация (бланки, пликове, болнични талони), до изработка на уеб сайта.

Лого

Графичният символ на Болницата е осмовърха звезда, получена от преплитането на два квадрата. Майсторите на Южна Испания създават декоративен символ, който навлиза като елемент в религиозната и светска архитектура на Испания. Повече за логото и за самата болница научете тук.

Уеб сайт

Болницата е изключително нова, много добре оборудвана и е една от малкото частни болници, които имат толкова голям обхват на дейност. Самата фасада на болницата спечели престижния конкурс “Сграда на годината 2011” , затова и първоначалният фокус на уеб сайта е върху самата сграда. Целта е да тя да стане разпознаваема от хората и те лесно да я асоциират с място, където ще им бъде оказана първокласна медицинска помощ.

Уеб сайт на болница Света Каридад

Уеб сайт на болница Света Каридад

Художник лого: П. Карагяуров

2 Responses to "МБАЛ “Света Каридад”"

 1. Борислава
  Борислава 12 years ago .Reply

  Здравейте, първо за болницата е на ниво, но екипът от лекари!!! Д-р Джангозов, Д-р Ангелов, с тази модерна апаратура в 21-ви век не могат да видят рак в напреднал стадий, правят диагностични операции, с който не доказват заболяването, защото взимат некачествена проба! Оперираната жена ходи на консултация, но не и се казва, че въпросното образование нараства, състоянието и се влошава, чудят се да е приемат ли, да не я ли приемат!!! В крайна сметка, предлагат нова диагностична операция, за да се вземе нова проба!!! Това да не е сироп за кашлица, говорим за операции и то диагностични!!! След което, ако има какво да се направи, би трябвало да последват други операции, не знам в България няма ли изследвания, за какво са тези апаратури и модерни зали!!! В крайна сметка цялата лекарска система и практика в България е такава!!! Хора, мислете и се консултирайте, търсете медиите, когато се налага, не оставяйте нещата скрити!

 2. angeloff
  angeloff 12 years ago .Reply

  Здравей Борислава,

  тук представям работата си като уеб дизайнер и показвам проекта, който съм реализирал. Не коментираме качеството на болницата, но все пак благодаря за коментара.

Leave a Reply